У яких районах Києва найдешевші квартири

У Києві за рік ціни на нерухомість у більшості районів продемонстрували зростання, однак у Шевченківському районі було зафіксовано зниження.

Відповідні дані привели аналітики сервісу OLX Нерухомість.

Так, згідно з даними, стрибок цін на квартири був зафіксований у Голосіївському, Дніпровському та Дарницькому районах.

Найдешевші в столиці квартири продаються в Деснянському і Святошинському районах. Тут "однушку" можна купити, маючи $35 тисяч. За рік квартири тут сильно додали в ціні: в першому випадку на 8% і 25% - у другому.

Трохи дорожче однокімнатні квартири продаються у Солом'янському - $39 тисяч. Ціни виросли тут на 2%. В Оболонському районі середня вартість склала $43 тисяч, в Дніпровському - $45 тисяч. При цьому найдорожчі "однушки" традиційно виявилися в Печерському районі: там за них просять в середньому $108 тисяч.

Найдешевші "двушки" також розташувалися у Деснянському районі – від $48 тисяч. Однак кількість пропозицій тут невилика. У Святошинському районі "двушки" по $51 тисячі, Дніпровському і Солом'янському - тут їх продають по $56 тисяч, на Оболоні – $58 тисяч, в Печерському районі - $140 тисяч. У Шевченківському районі квартири подешевшали на 5%: тут "двушки" продаються в середньому по $76 тисяч.

Трикімнатні квартири у Деснянському районі – найдешевші ($ 56 тисяч) і найдорожчі в Печерському ($ 234 тисячі).

Так за одну трикімнатну на Печерську можна купити дві квартири у Шевченківському районі. Тут квартири продаються по $120 тисяч.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, дослідники KhightFrankGroup склали рейтинг міст, де ціни на нерухомість продемонстрували найбільше зростання. Столиця України опинилася на лідируючих позиціях.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

284

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом