Суд традиційно скасував арешти ще по одному ЖК Вавриша

Полтавський апеляційний суд скасував арешт, накладений на три ділянки 12,23 га, 0,21 га та 0,49 га на вул. Набережно-Хрещатицька у Києві, на яких Saga Development будує ЖК НОВИЙ ПОДІЛ.

Як повідомляють "Наші Гроші", відповідне рішення суд ухвалив 10 вересня. Партнером в будівництві ЖК виступає Perfect Group. Повний текст постанови буде оголошено 15 вересня.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше суд виніс аналогічне рішення по ЖК O2 Residence, який зводиться на 22-му кілометрі Харківського шосе в Києві

Відзначимо, що раніше слідча суддя Жовтневого районного суду Полтави заарештувала майже 30 га на 22-му км Харківського шосе у Дарницькому районі Києва, а також - майже 13 га на вул. Набережно-Хрещатицька в Подільському районі столиці. У своєму клопотанні прокурор послався на те, що посадові особи Київської міськдержадміністрації у змові з іншими невстановленими особами умисно, з метою одержання неправомірної вигоди для компаній Saga Development Андрія Вавриша і Perfect Group нардепа від ОПЗЖ Дмитра Ісаєнка, а також інших осіб, сприяють останнім у протиправній забудові трьох ділянок.

Слідство встановило, що цільове та функціональне призначення ділянок - громадська забудова. І наміри побудувати житловий комплекс під виглядом "багатофункціонального комплексу" їм не відповідають. Однак суд не вважав ці доводи вагомими.

Як зазначається на ресурсі НЕРУХОМІ, даний ЖК має низький рейтинг – 1,3. Документи по комплексу продовжують перевіряти експерти.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом