Суд скасував арешт ділянок у Києві, на яких Вавриш зводить ЖК

Апеляційний суд Полтави 8 вересня скасував арешт земельних ділянок на 22-му км Харківського шосе у Києві (Дарницький район), на яких ведеться будівництво ЖК O2 Residence.

Про це поспішив повідомити глава SAGA Development Андрій Вавриш у себе в Facebook.

"Полтавський апеляційний суд скасував накладений під надуманим приводом арешт земельних ділянок проєкту O2 Residence. А Жовтневий суд Полтави відмовив у надуманих ідеях заарештувати будівництво", – написав він.

У SAGA Development в свою чергу підкреслили, що на будівельному майданчику тривають роботи зі зведення 5 будинків і благоустрою набережної озера.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, слідча суддя Жовтневого районного суду Полтави заарештувала майже 30 га на 22-му км Харківського шосе у Дарницькому районі Києва, а також - майже 13 га на вул. Набережно-Хрещатицька у Подільському районі столиці. У своєму клопотанні прокурор послався на те, що посадові особи Київської міськдержадміністрації у змові з іншими невстановленими особами умисно, з метою одержання неправомірної вимоги для компаній Saga Development Андрія Вавриша і Perfect Group нардепа від ОТЗЖ Дмитра Ісаєнка, а також інших осіб, сприяють останнім у протиправній забудові трьох ділянок.

Слідство встановило, що цільове та функціональне призначення ділянок - громадська забудова. І наміри побудувати житловий комплекс під виглядом "багатофункціонального комплексу" їм не відповідають. Однак суд не став вважати ці доводи вагомими.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом