Ще один забудовник зголосився добудувати об'єкти Укрбуду

Харківська будівельна компанія Строй Сіті Кепітал, що входить до групи компаній Строй Сіті, завершить будівництво двох об'єктів корпорації Укрбуд.

Як повідомляється на сайті забудовника, мова йде про ЖК КРИСТАЛ ХАУС і ПАРКОВА ДОЛИНА, будівництво яких було зупинено ще минулого року.

Як розповів директор Строй Сіті Девелопмент Андрій Колос, його компанія працювала над проєктом кілька місяців, експерти аналізували ситуацію, підключали професійних аудиторів, будівельників, економістів, юристів.

"Результатом стало підписання договорів з власниками земельних ділянок, де чітко прописані всі технічні параметри будівельних проектів, позначені графіки будівництва житлових комплексів, і, головне – терміни виконання. Ми зробимо будівництво об'єктів максимально прозорим, будемо інформувати про всі етапи", – зазначив Колос.

Також, за його словами, тривають переговори між Фондами фінансування будівництва, компанією Строй Сіті Кепітал і власниками земельних ділянок недобудов корпорації Укрбуд. Забудовник не виключає, що візьме на себе зобов'язання по добудові та інших об'єктів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, холдингова компанія Київміськбуд прийняла недавно чергові 6 об'єктів корпорації Укрбуд - ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ, ГВАРДІЙСЬКИЙ, FREEDOM, LAKE HOUSE, TWIN HOUSE, URBAN PARK.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом