Київміськбуд прийняв ще один об'єкт Укрбуду

Холдингова компанія Київміськбуд прийняла ще один недобудований об'єкт від Укрбуду. Йдеться про житловий комплекс АКАДЕМ ПАРК.

Про це повідомив у середу, 12 серпня, президент Київміськбуду Ігор Кушнір у себе в Facebook.

"Сьогодні закінчили підписання всіх документів. Це 12-й за рахунком об'єкт, так що можна сміливо говорити, що більша частина шляху пройдена", - підкреслив Кушнір.

Він також повідомив, що на сьогоднішній день вже підписано основний договір по ЖК ЗЛАГОДА. "Ще трохи часу, і думаю, аналогічні новини будуть і по ньому. Щодо інших ще не прийнятих комплексів тривають необхідні процедури", - додав глава будівельної компанії.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого місяця Київміськбуд прийняв чергові 6 об'єктів корпорації Укрбуд - ЖК Кирилівської ГАЙ, ГВАРДІЙСЬКИЙ, FREEDOM, LAKE HOUSE, TWIN HOUSE, URBAN PARK.

Тим часом, без скандалу добудова проблемних об'єктів не обійшлася. Так, ТОВ "Укрбуд Девелопмент" і ТОВ "Інвестиційна компанія "Укрбуд Інвест" звернулися до Господарського суду Києва з позовними заявами про визнання недійсними договорів та угод передачі функцій забудовника по ЖК CRYSTAL HOUSE і ЖК ПАРКОВА ДОЛИНА. За добудову цих об'єктів Укрбуду взявся харківський забудовник – Строй Сіті Кепітал, що входить до групи компаній Строй Сіті.

Що характерно, інформація про судові позови щодо Київміськбуду, який також добудовує низку об'єктів Укрбуду, відсутня.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

94

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом