Суд традиційно скасував арешти ще по одному ЖК Вавриша

Полтавський апеляційний суд скасував арешт, накладений на три ділянки 12,23 га, 0,21 га та 0,49 га на вул. Набережно-Хрещатицька у Києві, на яких Saga Development будує ЖК НОВИЙ ПОДІЛ.

Як повідомляють "Наші Гроші", відповідне рішення суд ухвалив 10 вересня. Партнером в будівництві ЖК виступає Perfect Group. Повний текст постанови буде оголошено 15 вересня.

Суд підтримав забудовника
pixabay.com

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше суд виніс аналогічне рішення по ЖК O2 Residence, який зводиться на 22-му кілометрі Харківського шосе в Києві

Відзначимо, що раніше слідча суддя Жовтневого районного суду Полтави заарештувала майже 30 га на 22-му км Харківського шосе у Дарницькому районі Києва, а також - майже 13 га на вул. Набережно-Хрещатицька в Подільському районі столиці. У своєму клопотанні прокурор послався на те, що посадові особи Київської міськдержадміністрації у змові з іншими невстановленими особами умисно, з метою одержання неправомірної вигоди для компаній Saga Development Андрія Вавриша і Perfect Group нардепа від ОПЗЖ Дмитра Ісаєнка, а також інших осіб, сприяють останнім у протиправній забудові трьох ділянок.

Слідство встановило, що цільове та функціональне призначення ділянок - громадська забудова. І наміри побудувати житловий комплекс під виглядом "багатофункціонального комплексу" їм не відповідають. Однак суд не вважав ці доводи вагомими.

Як зазначається на ресурсі НЕРУХОМІ, даний ЖК має низький рейтинг – 1,3. Документи по комплексу продовжують перевіряти експерти.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук