Шахрайка продавала одні й ті ж квартири під Києвом по кілька разів

У Київській області спіймали шахрайку, яка продавала квартири у новобудовах по декілька разів.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції.

Як розповіли правоохоронці, 40-річна жінка, користуючись довірою покупців, продавала одні й ті ж квартири по кілька разів одного з житлових комплексів, розташованих під Києвом у Крюковщині.

В результаті жертвами шахрайки стали 10 осіб, вони заплатили злочинниці близько 5 млн гривень. За місцем проживання підозрюваної були проведені обшуки, під час яких знайшли речові докази. Жінці повідомили про підозру за статтею про шахрайство, санкція якої передбачає строк ув'язнення до 12 років. Зараз поліція перевіряє про можливу причетність до інших подібних правопорушень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, "подвійний" продажем квартир раніше грішив одеський забудовник Graf Development. В організації схеми запідозрили співробітницю компанії Наталю Корнієнко. Так, відділ продажів продавав одні і ті ж квартири в житлових комплексах від Graf Development по кілька разів. Обманним шляхом, організатори схеми заробили понад 1 млн доларів США.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

144

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом