Забудовник ЖК Taryan Towers ввів в експлуатацію другу вежу проєкту

Девелопер столичного ЖК Taryan Towers повідомив про отримання сертифіката готовності до експлуатації другої вежі проєкту.

Зокрема, про це у соцмережах написав глава компанії-забудовника Taryan Group Артур Мхітарян.

Житловий комплекс будується у Печерському районі Києва на вул. Івана Павла II на колишній території промислового комплексу ВАТ "Київський завод "Радар". Він складається з трьох футуристичних веж, з'єднаних стилобатом внизу та мостами зверху. На даху кожної вежі облаштовано публічний простір: ресторан, парк із зимовим садом. Всього в комплексі розмістяться 574 квартири.

Експерти порталу НЕРУХОМІ з'ясували, що будівництво ЖК Taryan Towers супроводжувалося деякими скандалами, пов'язаними головним чином із будівництвом в історичному ареалі Києва. Проте забудовнику вдалося вирішити проблеми, винісши їх у публічну площину.

Крім іншого, Верховний Суд, розглядаючи справу про відміну припису Мінкульту (стверджувалося, що замовник "Познякижилбуд" не отримав дозвіл на земляні та будівельні роботи), встановив відсутність порушень у діях замовника.

Taryan Towers – це житловий комплекс преміум класу, який відповідає йому за багатьма показниками. Однак питання паркування буде болючим для майбутніх мешканців. Справа в тому, що за планом передбачено паркінг на 670 машиномісць, що для такого комплексу буде недостатньо. Для відповідності заявленому класу тут мали передбачити паркування щонайменше на 860 авто.

Нагадаємо, що першу вежу комплексу ввели в експлуатацію у 2020 році, а третю – планують 2023-го. Вартість квадратного метра у них стартує із $3,6 тис.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

200

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом