Начальницю ужгородського ДАБКу судитимуть за підробку документів


Начальницю управління Держархбудконтролю Ужгородської міської ради Олександру Зотову запідозрили у зловживанні службовим становищем та підробці документів. Про це повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки у Закарпатській області.

Як з’ясували детективи, чиновниця дозволила ввести в експлуатацію торгово-житловий комплекс та багатоквартирний житловий будинок без сплати забудовником пайової участі на розвиток інфраструктури Ужгорода, що призвело до 1,5 млн грн збитків. Тепер їй загрожує до 6 років ув’язнення.

Про підозру начальниці управління Ужгородської міськради повідомили у ТУ БЕБ у Закарпатській області 29 липня.

"За даними слідства, у травні 2020 року Зотова ввела в експлуатацію торгово-житловий комплекс по вул. Гаджеги (колишня Радіщева), а в липні 2020 року — ще один багатоквартирний житловий будинок на вул. Миколи Бобяка, 13", — уточнив місцевий депутат Віталій Глагола.

Як з'ясували експерти порталу НЕРУХОМІ, йдеться про ЖК Тетріс на вул. ул. Миколи Баб'яка, 13в. Саме цей ЖК було введено в експлуатацію 20.07.2020 Управлінням державного архітектурно-будівельного контролю виконкому Ужгородської міської ради. 

Відомо, що Олександра Зотова керує управлінням ДАБК Ужгородської міськради з 2018 року. У 2020 році її судили за передачу в приватну власність частини скверу в Ужгороді.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, за махінації з нерухомістю також судитимуть ексдиректора держпідприємства МВС України "Інформ-Ресурси" та його заступника. Їх обвинувачують у завданні 187 млн гривень збитків держпідприємству під час відчуження приміщень.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

1.7т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом