У Лондоні місцевий універмаг отримав дозвіл на будівництво ЖК

1 хв

Британський універмаг John Lewis отримав дозвіл на будівництво 353 будинків для оренди на території супермаркету Waitrose у Лондоні. Про це повідомило видання Dezeen.

Будинки, які планують здавати в оренду, будуть належати John Lewis Partnership. Це компанія, яка керує магазинами John Lewis і супермаркетами Waitrose. Це буде перший житловий проєкт компанії після того, як у 2021 році вона оголосила про свої плани стати орендодавцем житла.

ЖК побудують на місці існуючого супермаркету Bromley South Waitrose. Проєкт включає одно-, дво- та трикімнатні квартири. Пріоритетними покупцями є місцеві мешканці Бромлі.

Компанія сподівається створити та управляти більшою кількістю фірмових будинків у майбутньому. Ці інвестиції мають зміцнити місцеву економіку коштом додаткових податків, що складатимуть приблизно 70 млн фунтів стерлінгів протягом перших 10 років після того, як житло продадуть.

Проєкт отримав підтримку жителів Бромлі. На території комплексу планують зробити спільні зони для фітнесу та зону із зеленими насадженнями.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Лондоні старий газовий завод Bromley-by-Bow площею більш як 9 га перетворять на житловий комплекс. Після будівництва житла ця територія стане відкритою для відвідувачів вперше за останні 150 років.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

343

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом