Справу щодо будівництва ЖК Kadorr City "злила" у суді Державіаслужба

Київський окружний адміністративний суд 16 липня відмовив Державіаслужбі у задоволенні позову щодо будівництва ЖК Kadorr City на вулиці Краснова, 3 – на приаеродромній території.

Як повідомляє Монітор, відповідне рішення суд виніс у зв'язку з тим, що авіаслужба переплутала відповідачів. Так у позові йшлося про компанію "Схід XXI", яка насправді не мала відношення до справи на той час. Власником земельної ділянки вже була компанія "Кадорр-Україна Плюс".

"Державіаслужба усвідомлено пред'явила позов до ТОВ "СХІД XXI", яка з 22 вересня 2020 року не має жодного відношення до будівництва", – цитує видання рішення суду.

Зазначається, що ДАБІ у свою чергу видала дозвіл на будівництво II черги, коли забудовник не усунув порушення, на які раніше вказала інспекція. До слів, одне з порушень якраз стосувалося висотності будівлі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, державна авіаслужба зажадала через суд припинити будівництво житлового комплексу на Краснова, 3. Також наголошується, що і ДАБІ не видавала дозвіл на будівництво, але не дивлячись на це ЖК будувався.

Компанія Аднана Ківана Kadorr Group планує звести біля іподрому дев'ять будинків по 24-поверхи. Висотність всіх споруджуваних будинків в районі 10 кілометрів від аеропорту необхідно погоджувати з Державіаслужбою, а під цю 10-кілометрову ділянку потрапляє практично вся Одеса.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

189

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом