Недобудови банку Аркада: розроблений новий проєкт будівництва ЖК Патріотики на озерах

Банк Аркада розробила новий проєкт будівництва ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ, врахувавши всі зауваження архітектурно-містобудівної ради. У зв'язку з цим забудовник звернувся до мера столиці Віталія Кличка з проханням призначити дату проведення засідання міськради для розгляду даного проєкту.

Про це заявила глава правління банку Тетяна Ковальчук.

"З урахуванням побажань був розроблений ескіз схеми Генплану забудови земельної ділянки, розміщеної в ЖМ Осокорки Центральні (1, 2 мікрорайону) у Дарницькому районі міста Києва", - йдеться у зверненні.

Також глава правління банку Аркада просить Кличка призначити дату розгляду нового ескізу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, столична влада дозволила банку Аркада добудувати два будинки в ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ за старим планом забудови. Квартири в цих будинках вже продані.

Приблизно місяць тому в Департамент містобудування та архітектури КМДА передали новий ескізний проект житлового масиву ПАТРІОТИКИ НА ОЗЕРАХ на Осокорках.

Тим часом, в Національному банку України запевняють, що проблему з недобудовами Аркади потрібно вирішувати на законодавчому рівні, оскільки у самого банку з ліквідністю все добре.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

143

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом