В Департамент містобудування КМДА відправили новий ескіз ЖМ від Аркади

В Департамент містобудування та архітектури КМДА передали новий ескізний проект житлового масиву ПАТРІОТИКИ НА ОЗЕРАХ на Осокорках.

Про це повідомили в пресслужбі банку Аркада.

"Терміни проведення архітектурно-містобудівної ради визначає Київська міська державна адміністрація", - уточнили у банку.

У свою чергу, інвестори, які купили квартири в даному ЖМ, стверджують, що будинків стало майже вдвічі менше - 25 замість 43, а також збільшилася кількість дитячих садків і шкіл. Запроєктовано міст через озеро Небреж. Землю у південній частині ділянки, де раніше планувалося звести 12 житлових будинків, віддадуть під парк і школу. Але, як вони стверджують, даний проєкт все одно важко буде реалізувати.

Комплекс ПАТРІОТИКИ НА ОЗЕРАХ планують побудувати на місці зеленої зони на Осокорках, поруч з озерами Небреж і Тягле. Місцеві жителі виступають проти забудови, оскільки вважають, що на цій території повинен бути екопарк.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Національному банку України запевняють, що проблему з недобудовами Аркади потрібно вирішувати на законодавчому рівні, оскільки у самого банку з ліквідністю все гаразд.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

102

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом