Аркаді дозволили добудувати два будинки за старим планом забудови

Банку Аркада дозволили добудувати два будинки в столичному ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ за старим планом забудови. Квартири в цих будинках вже продані. Про це повідомив радник мера Києва Олексій Тихонов, передає Liga.net.

Новий проєкт ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ, розроблений інститутом "НДІ містобудування" на замовлення забудовника, визнали непридатним з точки зору якості і планування. Головна претензія до нового проєкту забудови – змінити планування мікрорайону, а саме вулиць і прибудинкових територій. Забудовнику також порекомендували розглянути будівництво будинків з підземним паркінгом.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого тижня в Департамент містобудування та архітектури КМДА передали новий ескізний проєкт житлового масиву ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ на Осокорках.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом