НАБУ зобов'язали відкрити кримінальне провадження проти будівництва ЖК Голосіївський

Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження проти будівництва ЖК Голосіївський.

Про це заявив активіст Віктор Глеба на своєму YouTube-каналі, продемонструвавши відповідні документи.

"Не дивлячись на те, що Володимир Зубик (президент будівельної компанії "Інтергал-Буд") купив усіх: народних депутатів, купив слідчих, прокурорів, набушніков, які двічі відмовляли в порушенні кримінальної справи, за фактичними доказам злочинів вищих посадових осіб Національної академії наук України. Є матеріали на злочини народних депутатів ", - розповів активіст.

Він також зазначив, що має докази корупційної діяльності забудовників-корупціонерів та їх покровителів у вищих ешелонах влади та готовий їх пред'явити під час допиту.

Тим часом, кілька днів тому Інтергал-Буд поспішив поширити в ЗМІ піарне повідомлення, про те, що в ЖК Голосіївський стартував продаж квартир у першому будинку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, компанія Володимира Зубика неодноразово потрапляла у скандали. Так, Південно-Західний апеляційний господарський суд в ході засідання 18 січня підтримав позицію одеської прокуратури і відмовив компанії "Інтергал-Буд" в проханні зняти арешт з земельної ділянки та відновити будівельні роботи на 13 ст. В. Фонтану, де зводиться ЖК La Mer.

Також у Києві регулярно проходять мітинги проти будівництва ще одного об'єкту скандального забудовника – ЖК Паркові озера 2. Тут уже кілька місяців ведуться спроби будівництва і продажів квартир на землі, яку Київрада не відводила під житлову забудову.

Варто підкреслити, що Інтергал-Буд також збирається незаконно побудувати комплекс на вулиці Генерала Жмаченка, 20. Як стало відомо, 21 грудня вона отримала дозвіл від ДАБІ. Так, будівництво відбуватиметься на ділянці, яку столична влада визнали парком.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

118

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом