Київміськбуд прийняв на баланс ЖК ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ від Укрбуду

Холдингова компанія Київміськбуд прийняла на баланс житловий комплекс ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ на вул. Златоустівська, 27, а найближчим часом планує прийняти ще три комплекси корпорації Укрбуд.

Про це написав президент компанії Ігор Кушнір у Facebook.

"КМБ прийняв ЖК ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ. На сьогодні повністю готовий і підписаний пакет документів. Комплекс вимагає виконання значної частини будівельних робіт – моноліт секцій готовий, але потрібно доробляти фасад, встановлювати вікна, робити внутрішні комунікації та інші роботи", – написав він.

Кушнір також сказав, що найближчим часом планується прийняти ще три житлові комплекси, зокрема ЖК ЗЛАГОДА, ПОДОЛГРАД (очікуються протоколи розподілу) та ЧАРІВНЕ МІСТО (очікується підписання документів Міністерством оборони).

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві у четвер, 13 серпня, біля Міністерства оборони інвестори Укрбуду на знак протесту перекрили Повітрофлотський проспект.

Як розповідають очевидці, люди зайняли територію біля Міністерства оборони. Для залучення уваги до проблеми вони влаштували масштабну акцію протесту з перекриттям дороги, розпалюванням фаєрів та встановленням наметів. Мітингувальники стверджують, що вони опинилися в безвихідному становищі після того, як будівництво їхніх будинків заморозили.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом