Київміськбуд домовився з Міноборони щодо ЖК ЧАРІВНЕ МІСТО

Холдингова компанія "Київміськбуд" підписала договір з Міністерством оборони України для завершення будівництва житлового комплексу ЧАРІВНЕ МІСТО корпорації Укрбуд.

Про це у п'ятницю, 4 вересня, повідомив президент КМБ Ігор Кушнір.

"Підписали основний договір по ЧАРІВНОМУ МІСТУ! Ще не остаточна, але вже перемога! Зараз в Міноборони в роботі доповнення до договорів з цього ЖК і по ОБЕРІГУ-2", – написав Кушнір.

За його словами, після цього комплекси будуть прийняті на баланс "Київміськбуду" в повному обсязі.

Раніше Кушнір повідомляв, що компанія також очікує зустрічі з міністерством з питання ЖК ART HOUSE.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, 13 серпня, біля Міністерства оборони інвестори Укрбуду на знак протесту перекрили Повітрофлотський проспект. Для привертання уваги до проблеми вони влаштували масштабну акцію протесту з перекриттям дороги, розпалюванням фаєрів та установкою наметів.

Мітингувальники стверджують, що вони виявилися у безвихідному становищі після того, як будівництво їхніх будинків виявилося замороженим.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

98

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом