Інвестори Укрбуду перекрили проспект у Києві

У Києві у четвер, 13 серпня, біля Міністерства оборони інвестори Укрбуду на знак протесту перекрили Повітрофлотський проспект.

Як розповідають очевидці, люди зайняли територію біля Міністерства оборони. Для привертання уваги до проблеми вони влаштували масштабну акцію протесту з перекриттям дороги, розпалюванням фаєрів та установкою наметів.

Мітингувальники стверджують, що вони виявилися у безвихідному становищі після того, як будівництво їхніх будинків виявилося замороженим. Так, понад 13 тисяч людей можуть залишитися без даху над головою. Організатори мітингу пояснюють, що таким чином вони намагаються привернути увагу до того, що багато будівельних об'єктів так і не передали Київміськбуду для завершення робіт. Відповідний договір мали укласти представники Міноборони.

На мітинг до міністерства прийшли близько 300 осіб. Вони перекрили рух Повітрофлотським проспектом, б'ють у металеві бочки та стоять на проїжджій частині, заважаючи проїзду авто.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в середу, 12 серпня, холдингова компанія Київміськбуд прийняла ще один недобудований об'єкт від Укрбуду. Йдеться про житловий комплекс АКАДЕМ ПАРК.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом