Забудова столичних Осокорків: проєкт потребує доопрацювання

У коригуванні ескізного проєкту проблемної комплексної забудови другої черги ТОВ "Аркада-будівництво" на Осокорках з'явилися позитивні зміни, проте проєкт досі потребує доопрацювання.

Про це заявив заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп, передає пресслужба КМДА.

"Уже є позитивні зміни в проєктних рішеннях розробника. Це свідчить про те, що нам вдалося налагодити діалог. Однак попереду ще чимало роботи: ми надали відповідні рекомендації і пропозиції та чекаємо їх втілення в ескізному проєкті", – зазначив Непоп.

Пропозиція про необхідність коригування проєкту будівництва ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ була озвучена забудовнику ще в 2018 році. Але втілювати запропоновані зміни він почав тільки зараз.

"Ще раз хочу підкреслити: місто налаштоване захистити інтереси ошуканих інвесторів, проте враховує і комфорт всіх жителів Осокорків, на яких може вплинути будівництво ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ. Тому ми з усією відповідальністю ставимося до ескізного проєкту та налаштовані працювати над ним, поки він не задовольнить всі сторони", – додав заступник голови КМДА.

За словами Непопа, було вирішено, що до 17 серпня розробник визначиться з термінами обробки та подання скоригованого ескізного проєкту на розгляд архітектурно-містобудівної ради. Відразу після цього Департамент архітектури та містобудування забезпечить організацію та проведення засідання ради з розгляду поданих матеріалів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, банк Аркада розробила новий проєкт будівництва ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ, врахувавши всі зауваження архітектурно-містобудівної ради. У зв'язку з цим забудовник звернувся до мера столиці Віталія Кличка з проханням призначити дату проведення засідання міськради для розгляду даного проєкту.

Підкреслимо, що столична влада дозволила банку Аркада добудувати два будинки в ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ за старим планом забудови. Квартири в цих будинках вже продані.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом