Відновилося будівництво ще на шести проблемних об'єктах Укрбуду

Будівельні роботи на шести проблемних об'єктах Укрбуду запустила холдингова компанія Київміськбуд: йдеться про ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ, ГВАРДІЙСЬКИЙ, FREED, LAKE HOUSE, TWIN HOUSE, URBAN PARK

Як повідомили в пресслужбі КМБ, у ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ тривають підготовчі роботи. Найближчим часом будівельники розпочнуть облаштування моноліту, виконання цегляної кладки та монтаж вікон.

Крім того, будівельники почнуть виконувати облаштування мокрого фасаду, покрівельні та оздоблювальні роботи в залежності від секції.

У ЖК TWIN HOUSE будівельники монтують вентиляційні блоки, незабаром будуть розпочаті роботи з облаштування моноліту 2 секції.

І вже найближчим часом розпочнуться роботи по 1 і 3 секціях: облаштування даху і покрівельні роботи відповідно.

На 80% готовий житловий комплекс ГВАРДІЙСЬКИЙ. Зараз будівельники виконують всередині будинку роботи з прокладання сантехнічних та електричних комунікацій. Тривають роботи з облаштування фасаду, будівельники готуються приступати до облаштування гідроізоляції в паркінгу.

У комплексах FREED і LAKE HOUSE йдуть підготовчі роботи. У ЖК FREED найближчим часом почнуть виконувати облаштування фасаду, внутрішні роботи та покрівлю. У другому ЖК розбирають опалубку плити перекриття дев'ятого поверху, демонтують стару арматуру. В окремих секціях незабаром почнуться монолітні роботи.

На ЖК ХАРКІВСЬКИЙ і ГАРМОНІЯ закінчують роботи з благоустрою, комплекси на завершальному етапі, їх готують до введення в експлуатацію.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого тижня Київміськбуд прийняв ще один недобудований об'єкт від Укрбуду. Йдеться про житловий комплекс АКАДЕМ ПАРК.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

117

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом