У Дарницькому районі почав розвалюватися будинок, який будував Київміськбуд

У Дарницькому районі Києва з усіх боків почав розвалюватися будинок, побудований в 2004 році. Фото такого будинку опублікували в пабліку Дарниця Live.

Місцеві жителі також звернулися до столичної влади з проханням вжити заходів. За їх словами, мова йде про житловий будинок №31Б на вулиці Драгоманова.

Як видно на опублікованому фото, величезна тріщина з'явилася на стіні, в результаті її велика частина вже фактично відвалилася.

Відзначається, що будинок відносно новий, його побудував у 2004 році Київміськбуд.

У коментарях стверджують, що перед будівництво наземне озеро або болото засипали, але при цьому утворилося підземне. "Геодезію не зробили, фундамент хисткий. На Бажана панельні будинки теж стали "плисти". Хоч і не так ефектно", - пишуть користувачі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Львові на вулиці Друкарській частина фасаду впала на тротуар і завдяки щасливому випадку нікого не травмувала.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом