У Бородянці з'явилося перше модульне містечко. Фото

Під Києвом у Бородянці встановили та почали заселяти модульне містечко з тимчасовим житлом для тих, хто його втратив через вторгнення російських військ до України.

Як повідомляє "Хмарочос", модульне містечко складається з чотирьох комплексів кожен по 22 модулі для проживання, кухні, душу, туалету та інших необхідних приміщень. Площа житлового модуля – 15 квадратних метрів (6х2,5 м). Звести модульне містечко вдалося завдяки допомозі польського уряду.

Відомо, що Бородянка, Буча та Ірпінь – населені пункти під Києвом, які найбільше постраждали від рук рашистських загарбників. Зокрема, у Бородянці окупанти пошкодили 164 будівлі, серед яких є житлові будинки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, першу партію модульних будинків доставили до Бородянки в середині квітня. Українська влада заявила, що в першу чергу заселять у ці будинки бійців ДСНС та волонтерів, які братимуть участь у розборі завалів розбомбленої Бородянки.

Також повідомлялося, що польський уряд допоміг створити кілька модульних містечок у Львові. Влада міста організувала побут та благоустрій. Поселили тут переселенців із Херсонської, Запорізької області, Маріуполя та Мелітополя та інших регіонів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

297

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом