Стало відомо, у скільки обійдеться знесення будинку на Позняках

Постраждалий від вибуху будинок на Позняках знесуть за 15,7 млн гривень, які повинні виділити з резервного бюджетного фонду Києва.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

"Виділити Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконкому Київради (КМДА) 15,7 млн. грн. На здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру в житловому будинку №1/5 на вул. С. Крушельницької у Дарницькому районі на безповоротній основі", – йдеться у документі.

Крім того, департамент повинен до 31 грудня цього року відзвітувати про використання коштів.

Як передавали раніше НЕРУХОМІ, вибух в десятиповерховому житловому будинку в Дарницькому районі Києва стався близько 10 години ранку 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Вибух у домі на Позняках міг статися через недотримання технологій повірки лічильників – така основна версія слідства.

Тим часом, постраждалі жителі заявили, що не можуть потрапити до своїх нових квартир, ключі від яких їм видав президент Володимир Зеленський.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом