Вибух будинку у Києві: рятувальники продовжують пошуки трьох осіб

Рятувальники продовжують пошук трьох мешканців будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 в Києві, де вранці 21 червня стався вибух.

Про це у своєму Facebook повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Невідомою залишається доля ще трьох осіб. Рятувальники працюватимуть цілодобово, і у них є все необхідне обладнання для роботи в таких умовах. Щоб не сталося повторних обвалів, вже завершили монтаж зміцнюють балки на першому і другому поверхах будинку. Також фахівці обстежують сусідні будинки. Нам треба точно знати, в якому вони стані, щоб не наражати на небезпеку людей", – написав він.

45 осіб із зруйнованого під'їзду розмістили в одному з інтернатів, ще кільком мешканцям "Укрзалізниця" надала номери у готелях, зазначив Кличко. Частина людей вирішила пожити у родичів.

"Щодо будинку, де стався вибух, фахівці кажуть, що, швидше за все, його доведеться демонтувати. І головне – нам потрібно встановити причину вибуху", – підкреслив мер.

Раніше Кличко говорив, що під завалами можуть знаходитися шість осіб. До вечора стало відомо про трьох загиблих, одна з них – власниця квартири, в якій, ймовірно, стався вибух. 23 мешканців були евакуйовані.

Вибух у десятиповерховому житловому будинку у Дарницькому районі Києва стався близько 10.00 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом