Прокуратура не змогла зупинити забудову Микільської Слобідки у Києві

Апеляційний суд відмовив прокуратурі, яка домагалася скасування постанови Дніпровського райсуду Києва, який в свою чергу скасував заборону на проведення будівельних робіт на ділянці на вулиці Микільсько-Слобідська 7-9, де зводиться ЖК Sundance.

Заборона на будівництво і арешт на ділянку наклав слідчий суддя 13 березня 2020 року, проте 19 липня вже цього року Дніпровський райсуд скасував арешт і заборону, а вже апеляційна інстанція підтвердила це рішення.

Забудовник заявив, що тепер немає ніяких обмежень для проведення будівельних робіт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівельну техніку на ділянку ЖК Sundance почали звозити 4 серпня. При цьому, як стверджують місцеві жителі, на сусідніх будинках перед цим почали розклеювати листівки, в яких забудовник повідомив про відновлення будівництва. За його словами, всі роботи законні, вони будуть вестися виключно в межах ділянки, доступ до набережної Русанівської затоки не буде перекриватися.

Разом з тим, як повідомили кияни, техніку почали звозити вночі, що викликало дискомфорт.

Варто також підкреслити, що цільове призначення двох ділянок не відповідає намірам забудови – тут будувати житловий комплекс не можна. Девелопер проєкту – компанія "Фундамент", а замовник – ТОВ "Нова Слобідка".

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом