ЖК Урлівський-2: названі терміни здачі об'єкта

ЖК Урлівський-2 – це комплекс комфорт-класу, який зводиться ХК "Київміськбуд" у Дарницькому районі столиці. Всі будинки забудовник обіцяє ввести в експлуатацію одночасно – у 4 кварталі 2021 року.

Про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Варто відзначити, що цільове призначення земельних ділянок відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце передбачає будівництво житлового комплексу. При цьому замовник будівництва є належним користувачем земельних ділянок, а термін оренди значно більший, ніж заявлений термін завершення будівництва.

Комплекс буде складатися з чотирьох односекційних 26-поверхових житлових будинків, об'єднаних двоповерховим стилобатом. У стилобатній частини відведені приміщення під комерційну нерухомість, дворівневий наземний паркінг, підвальний поверх з технічними приміщеннями та велопарковками. Дах стилобату буде внутрішнім двором комплексу.

Згідно з офіційними даними, судових справ і перевірок контролюючих органів щодо ЖК Урлівська-2 експерти не виявили. Також відсутня інформація і про відкриті кримінальні провадження.

Більш докладно про ЖК Урлівський-2 можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

114

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом