ЖК UNIT.Home: по сусідству з телевежею, кладовищами та Бабиним Яром

ЖК UNIT.Home – це комплекс бізнес-класу, будується на вулиці Сім'ї Хохлових, 8 у Шевченківському районі Києва в безпосередній близькості до Бабиного Яру, Військового цвинтаря та телевежі.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Будівництво комплексу відбувається на колишніх землях ПрАТ "Київський мотоциклетний завод" та землях, наданих для будівництва навчальних і адміністративних приміщень Національної академії прокуратури України. Експерти з'ясували, що ділянка, яка перебуває у користуванні цього вузу, знаходиться під арештом, що передбачає заборону відчужувати, розпоряджатися і користуватися нею.

При цьому сам замовник Національна академія прокуратури України знаходиться в стані припинення з 12 березня минулого року. Після внесення інформації до реєстру про ліквідацію такої юридичної особи, дозвіл буде анульовано. У підсумку реалізація всього проєкту може затягнутися або бути взагалі під загрозою.

Згідно ескізу забудови детального плану території, на земельних ділянках ЖК UNIT.Home будинки розміщені інакше, ніж на Генплані. Також їх секційність та висотність відрізняються від тих, що вказані в проєктній документації. Але експерти НЕРУХОМІ встановили, що запроєктована чисельність населення відповідає показникам ДПТ. Таким чином, забудовник UDP тут не знехтував комфортом жителів.

Варто зазначити, що поряд з ЖК UNIT.Home знаходиться телевежа. Вона розміщена у прямої видимості – в 730 метрах до житлової частини і в 440 метрах до межі ділянки комплексу. Потужність її така, що покриває значну частину Київської області. Відповідно електромагнітне випромінювання несе потенційну шкоду здоров'ю в зоні його постійної дії. Тому, бажаючі придбати тут квартиру, мають враховувати цей фактор. По сусідству з UNIT.City також знаходяться Бабин Яр і місця скорботи: Лук'янівське та Військове кладовища.

Більш детально про комплекс UNIT.Home можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

UDP

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

188

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом