ЖК Greenville Park: зручна інфраструктура з вдалим розташуванням

ЖК Greenville Park - це житловий комплекс бізнес-класу, знаходиться в кварталі між вулицями Глибочицькою, Студентською та Миколи Пимоненка у Шевченківському районі Києва у пішохідній доступності до метро Лук'янівська.

Про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Будівництво ЖК Greenville Park здійснюється на земельних ділянках загальною площею 1.08 га. Цільове призначення відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце передбачає будівництво житлового комплексу. Замовник будівництва є належним користувачем земельних ділянок, що зменшує інвестиційні ризики у будівництво.

Розташований у Шевченківському районі, в центральній частині міста, зовсім поруч із зупинками громадського транспорту, а найближча станція метро Лук'янівська знаходиться у пішохідній доступності – на відстані 1 км.

Кількість квартир на поверсі – до 17, а щоб мешканцям було комфортно забудовник передбачив у проєкті аж 6 ліфтів, розташованих в центральній частині житлових будинків: 5 ліфтів пасажирських і 1 спеціальний пожежний ліфт (на 1000 кг).

Що стосується території, то вона буде закритою і охороняється з розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою: супермаркет, кафе, барбекю-зона, дитячі ігрові кімнати, фітнес-центр, spa-salon. На ділянці облаштовуються тротуари, майданчики для відпочинку і занять спортом, зона вигулу тварин. Проєктом передбачено влаштування газонів, висаджуються дерева та кущі.

Складається комплекс з двох житлових будинків, що мають дворівневі квартири у межах 23-24 поверхів і надземного паркінгу (стилобату) з вбудованими приміщеннями.

Більш докладно про ЖК Greenville Park можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

154

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом