У дев'ятому будинку ЖК Сади Вишневі стартував продаж квартир

Команда Нерухомі 28.07.2021 12:54 PR матеріал

1 хв

У дев'ятому будинку ЖК Сади Вишневі, який розташовується на вулиці Машинобудівників у Вишневому під Києвом, стартував продаж квартир.

Про це повідомили в пресслужбі забудовника – компанії "Будінвестконтакт".

Тут уточнили, що це десятиповерховий будинок, що складається з 4-х секцій. Зараз стартував продаж у перших двох секціях.

"Всі квартири з зручними плануваннями, що, перш за все, дозволить їх власникам ефективно організувати свій житловий простір. Вартість метра квадратного від 23500 грн", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, забудовник облаштував на території комплексу великий парк, площа якого займає більше 4 гектарів. При зведенні будинків використовувалися енергоефективні технології, був утеплений фасад. Мешканці, які встигли заселитися, зазначають, що квартири дійсно теплі, не викликає нарікань і шумоізоляція: у помешканнях не спостерігається ефект "чужої присутності".

Також на території буде розвинена інфраструктура: банківські установи, салони краси, магазини, спортивні і дитячі майданчики, а також багато чого іншого.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом