Столичний ЖК Urban Park: будівництво біля ртутних випарів

Київміськбуд будує ЖК Urban Park у безпосередній близькості до території закритого хімічного підприємства "Радикал", який опинився у центрі скандалу у зв'язку із проваленою ліквідацією екологічного забруднення ртуттю.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Києва, у понеділок, 31 січня, було пред'явлено підозру колишньому ліквідатору ВАТ "Радикал" та заступнику мера Києва Петру Пантелєєву за фактом ухилення від проведення відновлювальних робіт, внаслідок чого було завдано шкоди державі у розмірі понад 40 млрд гривень.

Тим часом повідомляється, що в сьогоднішніх умовах провести утилізацію ртуті в Україні неможливо. Нібито єдине підприємство, яке цим займається, знаходиться на Донбасі в окупованій Горлівці. У КМДА вважають, що оголошена підозра – спосіб тиску на столичну владу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК Urban Park – це проєкт Укрбуду, який дістався у спадок Київміськбуду. Комплекс складатиметься з десяти будинків заввишки 25 поверхів. Особливістю проєкту стане власний парк, що є у назві комплексу. Урбан Парк позиціонується забудовником як ЖК комфорт-класу.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

204

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом