Огляд виданих документів у Реєстрі будівельної діяльності з 12 по 18 червня

Черговий огляд нових об'єктів будівництва, що почали будувати та що ввели в експлуатацію минулого тижня: з 12 по 18 червня.

Команда порталу повністю відслідковує Реєстр будівельної діяльності, вивчаючі переліки виданих документів. Експерти НЕРУХОМІ стежать не тільки за ринком житла, а й за будівництвом торговельної, складської, готельної та виробничої нерухомості.

Огляд дозвільних документів від порталу НЕРУХОМІ
nerukhomi.ua

Житлова нерухомість

Дозволи на будівництво

Київська область. ЖК Гранд Бурже від Linevich Group на бульварі Леоніда Бірюкова, 2а у Бучі. ДІАМ надала три дозволи на будівництво трьох корпусів у ЖК. Проєктом передбачено будівництво трьох двосекційних вісімнадцятиповерхових будинків. В корпусах 1 та 3 запроєктовано вбудовано-прибудовані офісні приміщення на першому поверсі.

Львівська область. ЖК Центральний від Місто Комфорту на вул. Героїв УПА у місті Сокалі Червоноградського району (Будинок №2 на генплані). На початку червня ДІАМ надала дозвіл на будівництво будинку №1 в ЖК. На ділянці передбачається будівництво восьмиповерхового односекційного житлового будинку на 67 квартир. На першому поверсі розташовані п'ять приміщень громадського призначення

Івано-Франківськ. ЖК Ярко Центр від Ярковиця на вул. Сонячній, 56. Місцевий орган ДАБК надав дозвіл трьом замовникам: ПП "ЄВРО ІФ", ОК "ЖБК "СОНЯЧНИЙ ЦЕНТР" та фізичній особі Яцишин Я.Б. Яцишин Я.Б. є засновником та бенефіціаром ОК "ЖБК "СОНЯЧНИЙ ЦЕНТР". За будівництвом стоять: член виконкому міської ради Ярослав Яцишин та депутат обласної ради Володимир Яцишин. Проєктом передбачено будівництво п'ятнадцятиповерхового багатофункціонального комплексу на 4 земельних ділянках загальною площею 0,13 га. У складі комплексу: багатоквартирний житловий будинок, вбудований підземний паркінг на 29 машиномісць та офіси на першому та другому поверхах. Житлові квартири передбачені з третього по п'ятнадцятий поверхи.

Полтава. ЖК на вул. Марії Башкирцевої, 22. Замовник – військова частина 3052 Нацгвардії України, генпідрядник – ТОВ "МАКРОЕКОБУД". У червні військова частина та ТОВ "МАКРОЕКОБУД" двічі подавали спільну заяву на отримання дозволу. Проте, ДІАМ надавала відмову у зв'язку з тим, що останній не був землекористувачем земельної ділянки, а отже не міг виступати замовником будівництва.

Проєктом передбачено будівництво десятиповерхового, шестисекційного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (офіси, магазини-бутіки) на першому поверсі.

Відмова у дозволах на будівництво

Івано-Франківськ

Місцевий орган ДАБК надав відмову у видачі дозволу на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення на вул. Гетьмана Дорошенка, 28а, замовник – ТОВ "КОРУНД", генпідрядник – ТОВ "ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ МПМК-4".

Підстави для відмови: невідповідність відомостей у генеральному плані проектній документації та експертному висновку.

Місцевий орган ДАБК надав відмову у видачі дозволу на будівництва ЖК на вул. Хіміків/вул. Тролейбусна. Відмова надана на будівництво багатоквартирного житлового будинку №11а (згідно генплану). Замовник – ГО "ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА СПІЛКА УЧАСНИКІВ ТА ІНВАЛІДІВ АТО", генпідрядник – ТОВ "БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНА ФІРМА "ІВАНО-ФРАНКІВСЬКБУД".

Підстави для відмови: ТЕП наведені у генеральному плані об'єкта будівництва та плані трас інженерних мереж, не відповідають відомостям, вказаним в експертизі.

Прийнято до експлуатації

Київ. ЖК OK'LAND від РІЕЛ на просп. Повітрофлотському, 56 у Солом’янському районі Києва. До експлуатації прийнято будинок №2 з затримкою два роки.

Київська область. ЖК Scandia від БК Триумф на вул. Анатолія Луценка та вул. Маяковського в Броварах Київської області (І черга. 9-й п.к). В експлуатацію прийнято будинок D2 у Фінському кварталі ЖК. Затримка – 3 квартали.

Львівська область. ДІАМ видала сертифікат на об'єкт "Будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Січових Стрільців, 2 у Золочеві, замовник - Навчальний центр Нацгвардії України (військова частина 3007).

Відмова у прийнятті до експлуатації

Львів. ЖК 5th Avenue від Креатор-Буд на вул. Городницькій, 47 (III черга будівництва). Відмова надана місцевим органом ДАБК.

Підстави для відмови: технічна інвентаризація внесена не повною мірою у ЄДЕССБ.

Івано-Франківськ. ЖК Family Plaza від blago на вул.Крайківського,1а (І черга 1 - 4 п.к). Відмова надана місцевим органом ДАБК.

Підстави для відмови: статус експертизи проєктної документації у ЄДЕССБ "не актуальна"; під час огляду об'єкта не надано проєкт організації будівництва, загальний журнал робіт, проєкт виконання робіт.

Готельна нерухомість

Тернопіль. Місцевий орган ДАБК прийняв до експлуатації семиповерховий готель з басейном на вул. Замкова, 6а. Замовник - ТОВ "АКВАТЕР", генпідрядник - ТОВ "КОНКРЕТБУД". Споруджується готель шляхом реконструкції будівлі кафе-бару "Назарія" під спортивно-оздоровчий комплекс.

Торгівельна нерухомість

Львівська область. Місцевий орган ДАБК відмовив у видачі дозволу на реконструкцію нежитлової будівлі під торгово-офісний центр, на вул.Грушевського, 9а, корпус 1 у Дрогобичі.

Підстави для відмови: відсутній повний пакет документів (документи на землю, додаток до ліцензії, документи на будівлю, договір підряду та ін); паркувальні майданчики запроєктовано поза межами земельної ділянки

Виробнича нерухомість

Рівненська область. ДІАМ надала виробнику скла Verallia дозвіл на реконструкцію цеху по виробництву скляної тари ємкістю 0,25-1,0 л, складу готової продукції, цеху склотари на вул. Промисловій, 1 у селі Зоря.

Складська нерухомість

Київська область. ДІАМ прийняла до експлуатації складський комплекс на вул. Київській, 3к, 3д у Макарівському районі в селі Колонщина (ІІ черга, ІІІ черга), замовник – ТОВ "ЗЕНІТ-НІКА". Проєктом передбачено будівництво другої та третьої черги складського комплексу, який складається з трьох будівель, перша черга введена в експлуатацію. Загальна площа складського комплексу за виданим сертифікатом - 28 080 кв.м

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук