Одеський ЖК АЛЬТАЇР-3 – самобуд

Житловий комплекс АЛЬТАЇР-3 в Одесі зводять без дозволу.

Про це йдеться в експертній думці НЕРУХОМІ щодо ЖК АЛЬТАЇР-3.

Зазначається, що, згідно з даними з офіційних джерел, будівництво житлового комплексу АЛЬТАЇР-3 у Київський р-н. Одеси, ведеться без отримання необхідних дозвільних документів. Так, за інформацією ПРОЗОРА ДАБІ, забудовник "Будова", неодноразово звертався в період 2018-2019 років для отримання дозволу на будівництво. Однак отримував відмови на підставі виявлених порушень при проектуванні об'єкта, а також у зв'язку з подачею документів в неповному обсязі.

Експерти підкреслили, що проведення будівельних робіт без дозвільних документів є грубим порушенням українського законодавства. При дотриманні норм закону такі невідповідності можуть бути не тільки достатньою причиною для відмови введення об'єкта в експлуатацію, а й визнанням його об'єктом самочинного будівництва. Наслідком стане не отримання майнових прав інвесторами або, як мінімум, їх відстрочка.

Детальніше про ці та інші невідповідності, і чим вони загрожують інвесторам житлового комплексу АЛЬТАЇР-3 – читайте на сторінці ЖК, в розділі Документи.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

90

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом