Недобудови Укрбуду: Київміськбуд можуть звільнити від пайового внеску

Столична влада збирається звільнити Київміськбуд від сплати пайового внеску незавершених об'єктів корпорації Укрбуд.

Про це повідомив глава правління – президент Київміськбуду Ігор Кушнір на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку підтримала рішення про звільнення від сплати пайового внеску незавершених об'єктів корпорації Укрбуд, які планує прийняти Київміськбуд", – написав президент будівельної компанії.

За його словами, це одне з важливих питань, вирішення яких буде сприяти якнайшвидшому завершенню об'єктів Укрбуду.

"Скасування паївки дозволить зняти додаткове фінансове навантаження, що важливо в умовах мінусового балансу об'єктів. Після рішення бюджетної комісії питання має розглянути Київрада. Ми в КМБ, як і 13 тисяч сімей інвесторів, сподіваємося на позитивне рішення", – додав Кушнір.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Кабінет міністрів України прийняв розпорядження, яке дає старт процесу вирішення проблем з недобудовами будівельної корпорації Укрбуд.

Зокрема, представники Кабміну зустрілися з ініціативною групою інвесторів житлових комплексів корпорації Укрбуд і обговорили з ними питання добудови об'єктів.

Відзначимо, що під Офісом президента протести інвесторів Укрбуду переросли в сутички зі співробітниками правоохоронних органів. Поліцейські побили кількох людей, а одного відвезли в райвідділ. Також стало відомо, що одного поліцейського забрала швидка.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом