Мітинг інвесторів УКРБУДУ під Офісом президента закінчився бійкою з поліцією. Фото

Під Офісом президента протести інвесторів УКРБУДУ переросли у сутички зі співробітниками правоохоронних органів.

Близько тисячі інвесторів УКРБУДУ вийшли на Банкову, бо будівництво їх квартир зупинено.

Зазначимо, що завершити будівництво готовий КИЇВМІСЬКБУД – всі 23 житлових комплекси. Розмови про це ведуться давно, але поки на баланс забудовника передані лише 5 будинків. Мітингувальники вимагають від президента Зеленського втрутитися: створити робочу групу і розблокувати процес.

Інвестори планували поставити бочки, але поліція спробувала перешкодити цьому і тому почалася бійка. У підсумку співробітники правоохоронних органів побили кількох людей, а одного відвезли у райвідділок.

Також стало відомо, що одного поліцейського забрала швидка.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, займатися проблемами Укрбуд буде прем'єр-міністр Денис Шмигаль за дорученням президента Володимира Зеленського.

Між іншим, в Міноборони заявили, що знайшли механізм вирішення проблеми і запустили процедуру, щоб отримати рішення, які дозволять підписати угоди з КИЇВМІСЬКБУДОМ про добудову 4 з 23 ЖК, що будуються на землях Міноборони.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом