На будмайданчику у Києві робітника придавило буровою машиною

На будівельному майданчику в Києві сталася надзвичайна подія: попередньо впала бурова машина, під її конструкціями опинився один із будівельників.

Про це повідомили у Телеграм-каналі "Київ-Оперативний", опублікувавши відео пригоди.

"Між першим та другим ЖК Французький квартал на будівельному майданчику впав кран", - йдеться у повідомленні. Однак, судячи з опублікованого відео, йдеться швидше про бурову машину.

Свідки кажуть, що один із будівельників опинився під конструкціями, що впали. На кадрах видно, як екскаваторник ковшем намагається зрушити їх, потім кидається, щоб допомогти. За повідомленнями, на місце події прибула швидка та співробітники поліції. Про стан постраждалої інформації наразі немає.

Як відомо, ЖК Французький квартал зводить забудовник Київміськбуд. Будівництво комплексу ведеться у Печерському районі по вулиці Анрі Барбюса, 52/1, 52/1а та вулиці Філатова, 2/1.

ЖК Французький квартал 2 – проєкт іншого забудовника - bUd development. Будівництво цього комплексу ведеться поряд, на вул. Велика Васильківська, 139

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, минулого року на будівництві ЖК Шевченківський одному з працівників відірвало ногу. Як стало відомо, постраждав 20-річний хлопець, який працював оператором промислового міксера.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

125

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом