Київміськбуд прийняв на баланс черговий проблемний об'єкт від Укрбуду

Холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла на баланс ще один проблемний об'єкт УкрбудуЖК Art House.

Про це написав у себе в Facebook президент КМБ Ігор Кушнір.

За його словами, документи щодо ЖК вже підготовлені, і найближчим часом Київміськбуд буде готуватися розпочати будівельні роботи. Кушнір уточнив, що незважаючи на те, що частину квартир в комплексі вже продали, проте фактично будівельні роботи ще не починалися.

Також, як з'ясувалося, ділянка, на якій мало вестися будівництво, виявилася менше – її частину віддали з незрозумілих причин під іншу забудову.

"Розбиратися з нюансами будемо вже в процесі, за підтримки інвесторів та чітко за законними процедурами", - написав Кушнір, додавши, що першочерговим зараз завданням стоїть якомога швидше почати будівельні роботи.

Варто підкреслити, що ЖК Art House – це вже вісімнадцятий об'єкт, який "дістався у спадок" від Укрбуду. Один з найбільших об'єктів цієї компанії КМБ прийняв 12 жовтня – ЖК Чарівне місто.

Також у 2020 році Київміськбуду вдалося ввести в експлуатацію п'ять проблемних комплексів. Йдеться про ЖК Харківський, Гармонія, Сонячна Рів'єра, Новомостицький та Пектораль.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, з об'єктами Укрбуду нерідко виникають складнощі різного характеру, що істотно гальмує процес. При цьому ДАБІ істотно скоротила видачу дозвільної документації, при цьому кількість заявок залишилося такою ж.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом