"Київміськбуд" готується будувати масштабний паркінг на Троєщині

Будівельна компанія "Київміськбуд" збирається розпочати будівництво паркінгу та автостоянки на двох ділянках у провулку Милославському у Деснянському районі Києва біля новобудов, що зводяться.

Про це йдеться у документах Мінекології, опублікованих на сайті відомства.

Зокрема, як зазначається в повідомленні про заплановану діяльність, що підлягає оцінці впливу на навколишнє середовище, "Київміськбуд" планує будівництво паркінгу на 594 машиномісця, шість механізованих гаражів по 18 місць кожен і три гостьові стоянки на 24 авто. Альтернативою є встановлення відкритої автостоянки на 726 місць.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на цих ділянках також будується ЖК Мілос із прибудованими приміщеннями та дитячим садком. Загалом у комплексі передбачено 1393 квартири. Варто наголосити, що зведення новобудови йде з порушенням, оскільки суперечать Генплану міста. Дозволи на будівництво видала ДАБІ 31 грудня 2020 року компанії "Київміськбуд".

Згідно з виданими у грудні 2017 року містобудам, ділянка площею 2,29 га на Милославській є територією вулиць та доріг, частково територією захисної зелені та частково комунально-складською територією.

Цільове призначення було – для індивідуального житлового, гаражного та дачного будівництва. Видати ці МУО Департамент містобудування КМДА зобов'язав Окружний адмінсуд Києва.

Як з'ясували експерти, замовником будівництва виступає ТОВ "Милославська", одним із бенефіціарів якого значився Степан Мінько. За даними ЗМІ, він є тестем депутата Київради Михайла Царенка. Останній також входить до складу ради Федерації хокею України, віцепрезидентом якої у 2016 році обрали Ігоря Кушніра, нинішнього голову "Київміськбуду".

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

128

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом