Інтергал-Буд продовжує будувати ЖК Голосіївський, незважаючи на рішення суду

Будівельна компанія Інтергал-Буд продовжувала проводити роботи на ділянці по вулиці Васильківській, 37 в Києві, де знаходиться житловий комплекс Голосіївський, незважаючи на заборону суду.

Про це повідомили в четвер, 1 липня, у пабліку "Київ дістали будівельним свавіллям".

Так, активісти громадської організації "Штаб оборони Києва" навідалися на будівельний майданчик, де тривали роботи зі зведення ЖК, незважаючи на рішення Північного апеляційного господарського суду.

"Рішенням апеляційного суду скасовано землевідведення, але команда одіозного ексдепутата Зубика продовжує будувати будинок, в якому продає неіснуючі квартири довірливим громадянам", – розповіли активісти.

На місце викликали співробітників поліції, які мають скласти протокол. Активісти також звернулися до майбутніх інвесторів із закликом утриматися від купівлі квартир в цьому комплексі. Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 10 червня суд заборонив вчиняти будь-які дії з проведення будівельних та вишукувальних робіт щодо будівництва житлового комплексу на Васильківській, 37 до розгляду апеляційної скарги прокуратури по суті.

Раніше Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження проти будівництва цього житлового комплексу.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

94

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом