Незаконне будівництво ЖК Паркові озера 2: столична влада звернулися до прокуратури

У Києві компанія Інтергал-Буд незаконно будує ЖК Паркові озера 2 на вулиці Воскресенській, 2а, оскільки ділянка не відповідає цільовому призначенню.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту земельних ресурсів КМДА.

Як зазначається, представники столичної влади провели обстеження зазначеної земельної ділянки 26 грудня.

"Цільове призначення земельної ділянки – для обслуговування та експлуатації виробничої бази", – повідомили в Департаменті.

Однак, згідно з дозволом, виданим ДАБІ, тут має будуватися житловий комплекс.

У зв'язку з цим, Департамент земельних ресурсів КМДА підготував низку звернень до прокуратури, Держархібудінспекції та Держгеокадастру для вжиття необхідних заходів щодо проведення будівельних робіт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві відбувся мітинг проти незаконного будівництва на вулиці Воскресенській, 2а (Дніпровський район). За словами активістів, влада, включаючи поліцію, столичних чиновників демонструє повну бездіяльність. При цьому будівельні роботи на ділянці активно ведуться, техніка працює навіть вночі.

Про те, що цільове призначення земельної ділянки не відповідає намірам забудови, з'ясували раніше експерти ресурсу.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

144

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом