Микитася залишили за гратами до 24 квітня

Арешт колишнього народного депутата, ексглави будівельної корпорації "Укрбуд" Максима Микитася був продовжений до 24 квітня.

Як повідомляють Українські новини, відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд, повністю задовольнивши клопотання слідства. Також суд зобов'язав співробітників ізолятора провести медобстеження та призначити Микитасю необхідне лікування, відповідно до встановленого діагнозу. Контроль за проведенням обстеження поклали на прокуратуру Києва.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ексглава будівельної компанії проходить підозрюваним у справі про викрадення людини. Проте один з доказів його причетності до цієї справи – листування з організаторами злочину, було визнане фальшивою, це підтвердили і в прокуратурі. Однак правоохоронці вважають, що цей факт не може спростовувати причетність Микитася до викрадення. 20 січня захист колишнього глави Укрбуду не зміг домогтися скасування арешту у Київському апеляційному суді.

Забудовник знову опинився за гратами перед самим Новим роком. Шевченківський районний суд столиці у четвер, 31 грудня, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці без права застави.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

83

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом