Микитась залишиться за гратами з альтернативою застави у 100 млн

Ексдепутат та колишній президент Укрбуду Максим Микитась залишиться під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 100 мільйонів гривень.

Відповідне рішення було прийнято Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду.

"Суд відмовив у задоволенні поданих апеляційних скарг і залишив у силі рішення слідчого судді від 3 вересня", - сказано у повідомленні.

Як стало відомо, таке рішення Апеляційна палата ВАКС винесла 14 вересня за результатами розгляду апеляційних скарг прокурора і захисника підозрюваного.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, корпорація Укрбуд, яка об'єднує більше сотні приватних компаній, була одним з лідерів на ринку будівництва. Вона працювала у Чорнобилі, зводила будинки у Києві і один проєкт - за кордоном, також будувала інфраструктуру, зокрема, Шулявський міст.

8 липня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту Максима Микитася про зміну запобіжного заходу.

Національне антикорупційне бюро посилив йому підозра. Під час досудового розслідування детективи встановили нові епізоди. Так, Микитась та інші посадові особи Укрбуду використовували завідомо підроблені офіційні документи в процесі обміну квартир Нацгвардії у будинках в центрі столиці на нерухомість на околиці Києва.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом