Микитась залишиться під вартою: апеляція скасована

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відхилила апеляційну скаргу захисника на постанову слідчого судді, згідно з якою Максиму Мікітасю продовжено термін дії тримання під вартою до 7 вересня 2020 із заставою 100 млн грн.

Рішення вступило в законну силу з моменту його проголошення і оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Державна корпорація Укрбуд, яка об'єднує більше сотні приватних компаній, була одним з лідерів на ринку будівництва. Вона працювала у Чорнобилі, зводила будинки у Києві і один проєкт – за кордоном, будувала інфраструктуру, зокрема, Шулявський міст.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в середу, 8 липня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту колишнього народного депутата і екс-глави компанії Укрбуд Максима Микитася про зміну запобіжного заходу.

Національне антикорупційне бюро посилило йому підозру. В ході досудового розслідування детективи встановили нові епізоди. Так, Микитась та інші посадові особи Укрбуду використовували завідомо підроблені офіційні документи в процесі обміну квартир Нацгвардії у будинках у центрі столиці на нерухомість на околиці Києва.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом