Кияни мітингували проти ще одного незаконного будівництва Інтергал-Буду

У Києві пройшов мітинг проти незаконно будівництва на вулиці Воскресенській, 2а (Дніпровський район). Як відомо тут будівельна компанія Інтергал-Буд будує житловий комплекс Паркові Озера 2.

Як повідомив активіст Віктор Зайцев, забудовником вже третій місяць ведуться спроби будівництва і продажу квартир на землі, яку Київрада не відводила під житлову забудову.

Як раніше з'ясували експерти НЕРУХОМІ, за вказаною адресою цільове призначення земельної ділянки не відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце не передбачає будівництво житлового комплексу.

"Ми отримали відповідь від юридичного департаменту Київради, який підтверджує, що будівництво без землевідведення на цій ділянці незаконне, постанова Верховного суду від 16.05.2019г. забороняє будувати ЖК на цій ділянці без рішення депутатів", - написав Зайцев.

Однак, за його словами, влада, включаючи поліцію, столичних чиновників демонструє повну бездіяльність. При цьому будівельні роботи на ділянці активно ведуться, техніка працює навіть вночі. Також Зайцев розповів, що будівельники зрубали дерева, які перебували за будівельним майданчиком без будь-яких дозволів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ раніше, компанія Інтергал-Буд також збирається незаконно побудувати комплекс по вулиці Генерала Жмаченка, 20. Як стало відомо, 21 грудня вона отримала дозвіл від ДАБІ. Так, будівництво буде відбуватися на ділянці, яку столична влада визнали парком.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом