Київміськрада продала землю для забудови під навчальний корпус, а там зводять ЖК

Київміськрада продала земельну ділянку приватному вищому навчальному закладу під забудову для навчального корпусу, проте фірма-землекористувач зводить там житловий комплекс НОВИЙ АВТОГРАФ.

Про це йдеться в експертній думці щодо ЖК НОВИЙ АВТОГРАФ на ресурсі НЕРУХОМІ.

Зазначається, що наразі цільове призначення землі у Дніпровський р-н. відповідає намірам замовника ТОВ "ФАСАД" щодо забудови: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Однак, згідно з рішенням Київської міської ради, ділянка продавалася Київському університету туризму, економіки і права для будівництва, експлуатації та обслуговування багатоповерхового навчально-виробничого корпусу.

Яким чином та за яких підстав змінилося цільове призначення – невідомо. Забудовник DIM Group, від коментарів утримався.

Більш того, зазначається, що дії при купівлі-продажу землі викликали інтерес правоохоронних органів, про що відкрито кримінальну справу.

Детальніше про ці та інші невідповідності, та чим вони загрожують інвесторам житлового комплексу НОВИЙ АВТОГРАФ – читайте на сторінці ЖК, в розділі Документи.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

104

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом