Київміськбуд ввів в експлуатацію ще два ЖК Укрбуду

Холдинговій компанії " Київміськбуд " вдалося ввести в експлуатацію два житлових комплекси, які починала будувати корпорація "Укрбуд".

Про це написав у п'ятницю, 11 грудня, глава КМБ Ігор Кушнір у себе в Facebook.

За словами забудовника, йдеться про ЖК Харківський і ЖК Гармонія. Кушнір зазначив також, що в одному з житлових комплексів вже давно живуть люди, інвестори ж другого давно чекали, коли можна буде заселитися в придбане житло.

Таким чином, в цьому році Київміськбуду вдалося ввести в експлуатацію п'ять проблемних об'єктів. Зокрема, крім вищезазначених двох це Сонячна Рів'єра, Новомостицький та Пектораль.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Київміськбуд прийняв на баланс всього 17 житлових комплексів Укрбуду. Останнім в жовтні був ЖК Чарівне місто. Кушнір раніше відзначав, що з об'єктами Укрбуду нерідко виникають складнощі різного характеру, що істотно гальмує процес. Він також поскаржився, що ДАБІ істотно скоротила видачу дозвільної документації, при цьому кількість заявок залишилася тією ж.

Минулого тижня детективи НАБУ відкрили кримінальне провадження за фактом привласнення державних коштів в особливо великих розмірах посадовцями Міноборони під час укладанні договорів з корпорацією Укрбуд щодо будівництва квартир для військових.

Незважаючи на це главі Укрбуду Максиму Микитасю змінили запобіжний захід і відправили під домашній арешт.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом