Київміськбуд ввів у експлуатацію ще один ЖК Укрбуду

Холдингова компанія Київміськбуд ввела в експлуатацію житловий комплекс Пектораль в Святошинському районі Києва, який раніше прийняла від збанкрутілого забудовника Укрбуд для добудови.

"Київміськбуд інформує, що Державною архітектурно-будівельною інспекцією України видано Сертифікат, що засвідчує відповідність закінченого будівництва проєктної документації та готовність до експлуатації багатофункціонального комплексу у складі приміщень житлового призначення, торгово-розважальних і офісних приміщень за адресою: бульв. Кольцова, 7-а у Святошинському районі Києва (II пусковий комплекс – секції 3,4,5) – ЖК Пектораль", – повідомляється на сайті КГС.

Також зазначається, що найближчим часом інвестори будуть запрошені для підписання необхідних документів та подальшого оформлення права власності.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Київміськбуд підписав договір з Міноборони України для завершення будівництва житлового комплексу ЧАРІВНЕ МІСТО корпорації Укрбуд.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

152

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом