Інвестори Аркади знову вийшли з мітингом у центр Києва

У центрі Києва інвестори банку "Аркада" у п'ятницю, 2 квітня, перекрили вулицю Інститутську, вимагаючи добудувати проблемні ЖК.

Як повідомляється в телеграм-каналі PavlovskyNEWS, протест почався ще вранці біля стін Кабінету міністрів. Потім учасники мітингу вирушили до Офісу президента і Національному банку України. Вони вимагали зустрічі з главою НБУ, але він до активістів так і не вийшов, довелося передати звернення представнику регулятора.

Інвестори Аркади заявили, що хочуть нагадати про себе і про необхідність вирішувати проблему з добудовою житлових комплексів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Міністерстві внутрішніх справ заявили, що для добудови ЖК Патріотики, Патріотики на озерах та Еврика був розроблений меморнадум, в якому нібито чітко прописали алгоритм вирішення проблеми. Добудовувати незавершені об'єкти Аркади зголосився забудовник Stolitsa Group.

Тим часом, варто підкреслити, що низка організацій відмовилися підписувати меморандум. Серед них – Національний банк України. В НБУ наголосили, що для цього немає правових підстав.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом