ЖК Creator City: що важливо знати інвестору

Забудовник ЖК Creator City через суд змусив владу Києва видати містобудівні умови оскільки спочатку будівництво було задумано на території, що відноситься до промислової та комунально-складської.

Про це йдеться в звіті експертів ресурсу НЕРУХОМІ.

Як зауважується в дослідженні експертів, Департамент містобудування та архітектури не надав містобудів на будівництво житлових будинків у зв'язку з невідповідністю функціонального призначення земельної ділянки – це комунальна-складська та промислова територія. Містобуди видані на виконання рішення суду, яке зобов'язало Департамент надати зазначений документ замовнику.

Експерти також відзначають, що в рамках кримінального провадження двічі накладався арешт на земельну ділянку і двічі скасовувався. Станом на листопад 2020 року, земельна ділянка не під арештом, проте слідство триває. Експерти зазначають, що вказане кримінальне провадження дозволяє правоохоронним органам суттєво вплинути на забудовника, що може відбитися і на ході будівництва всього ЖК.

Відомо, що житловий комплекс Creator City – це комплекс бізнес-класу, розташований в Києві за адресою: вул. Дегтярівська, 17-19 у Шевченківському районі. Він буде складатися з 8 житлових будинків, під якими розміщений однорівневий підземний паркінг. Будівництво цього ЖК передбачено у 8 черг.

Більш детально зі звітом щодо цього будівництва можна ознайомитись, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом