ЖК Uno City House: другий шанс для довгобуду

ЖК Uno City House – це комплекс комфорт-класу, який знаходиться на вулиці Олени Теліги, 25 в Шевченківському районі Києва. Будинок почали зводити ще 2008, однак колишній забудовник збанкрутів і будівельні роботи на довгі роки припинилися. Сьогодні у ЖК з'явився другий шанс.

Про це йдеться в огляді ресурсу НЕРУХОМІ.

Як відомо, у 2008 році на цьому місці почалося будівництво ЖК Grand Park від Grand Idea. Протягом серпня-жовтня 2008 року забудовник залив лише фундамент для майбутнього 25-поверхового будинку, несучі та огороджувальні конструкції підвального і першого поверху, і частково несучі конструкції другого. На цьому будівництво ЖК Grand Park завмерло, а кредит – не повернули. Таким чином житловий комплекс поповнив списки столичних довгобудів.

Але в 2016 році у будинка з'явився новий власник – ІБК "Обрій", який придбав його на відкритому аукціоні. А вже у 2019 був представлений оновлений проєкт – ЖК Uno City House.

Станом на сьогодні повністю завершено монолітний каркас будівлі, облаштовано монолітні парапети на покрівлі, споруджені зовнішні стіни і внутрішні перегородки по 22-й поверх включно. Активно проводяться й інші роботи.

З головних плюсів даного об'єкта можна сміливо назвати його розташування: зовсім поруч є метро, хороша транспортна розв'язка, великий парк.

Говорячи про його недоліки, експерти зазначили недостатню кількість паркомісць. Так, в ЖК комфорт-класу на 263 квартири має бути передбачено 131 машиномісце в підземному або критому паркінгу. В Uno City House заплановано лише 24 машиномісць. Тому проєктом передбачено розміщення автостоянок на суміжних ділянках. Експерти ресурсу не змогли встановити про які саме "суміжні території" йдеться.

Крім того, гостро стоїть питання і з облаштуванням, враховуючи, що ЖК оточений прилеглою територією інших житлових будинків. При цьому, щоб піти погуляти до поруч розташованого парку Бабин Яр, доведеться йти до найближчого підземного переходу – станції метро Дорогожичі.

Більш докладно про ЖК ЖК Uno City House можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

117

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом