ЖК Park Lake City: що потрібно знати про життя за містом

ЖК Park Lake City, що будується за Києвом в селі Підгірці (Обухівський район), це житло бізнес-класу. На закритій території комплексу розмістяться 20 чотириповерхових будинків і 15 таунхаусів.

Про це йдеться в експертному звіті від ресурсу НЕРУХОМІ.

Багатьох інвесторів може налякати, що недалеко від Park Lake City знаходиться відомий сміттєвий полігон ТПВ №5. При цьому жителі довколишніх сіл іноді скаржаться на неприємний запах. Але, як повідомив забудовник DIM Group, полігон уже закритий рішенням КМДА і зовсім скоро ситуація тут нормалізується.

"На даний момент проводяться роботи щодо реконструкції та рекультивації. Більш того, на 2/3 частині роботи з рекультивації вже завершені, залишилася одна невелика карта.

Запах можливий під час проведення робіт, це нормально. До часу заселення про нього залишаться тільки спогади", - повідомили представники будівельної компанії.

Що ж стосується води та повітря, то компанія регулярно робить всі проби, а вони повністю відповідають всім екологічним нормам, запевнили в DIM Group.

Ще одне питання, яке має хвилювати майбутніх мешканців – це парковка. Оскільки комплекс заміський, не виключено, що майже у кожної сім'ї буде автомобіль. Забудовник на сайті пообіцяв, що кожна з 895 квартир буде мати своє паркомісце. Але перед покупкою тут житла в відділі продажів краще ще раз уточнити це питання.

Більш детально зі звітом щодо ЖК Park Lake City можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом